RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strikk på en sexy måte

Foto: Paul Weaver (Side2)
iiS viste hva hun er god på - se bilder fra visningen her!

OSLO KONGRESSENTER (SIDE2): Det er ingenting som er så norsk og så passende i vinterkulden som strikk.

Siv Elise Seland, designer bak merket iiS, viste under moteuken i Oslo at hun holder tittelen som dronning av motestrikk.

DJ, programleder og nå også designer, Charlotte Thorstvedt (23), har lenge hatt strikkedesigneren som en av sine store favoritter. Hun snurret skiver under visningen under Oslo Fashion Week før helgen.

Se bilder nederst i saken!

Bred kolleksjon
Det var ikke bare strikkekardiganer, strikkevester og strikkekjoler som skred ned catwalken - iiS har utvidet sin design med både bukser, jakker og silkekjoler. Foruten ull, bomull og angora, er det brukt organisk bomull i samtlige av klærne, og en del av strikkeplaggene er laget av gjenbruksull.

Buksene er laget i organisk bomull, og er i boyfriend-stil med smale ben. Modellene var stylet med søt strikk, som ga stilen en avslappet, men feminin vri i kolleksjonen som har fått navnet «The Magpie Collection». Magpie er skjære på norsk, og skjærer liker alt som glitrer....

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Paljetter
Og nettopp glitrende paljetter er noe iiS er velkjent for.

Den grå angoragenseren med sølvpaljetter (toppbilde) fikk bloggerne i salen til å knipse med sine mobilkameraer. Genseren sto virkelig ut i kolleksjonen med de kule detaljene.

iiS er kjent for tradisjonell norsk tilnærming i sin design, og har rocket opp kardiganen de siste årene. Den svarte, oversized kardiganen med hvitt og grått mønster, og de søte blusene med rysjeermer på skuldrene var også gode elementer i den brukervennlige høstkolleksjonen.

I høstens kolleksjon er fargene noe mørkere enn vi har sett tidligere. Mørkeblått, mørkebrunt og svart er gjennomgangsfargene.

Bruken av paljetter er som alltid svært suksessfull, særlig de mørkebrune, skimrende paljettene på den korte brune vesten og på den mørkeblå, korte strikkejakken var noe av det Side2 falt for.

2911

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere