*Nettavisen* Nyheter.

Stripper fikk erstatning etter tiger-angrep

Under en tur i en nasjonalpark, ble den canadiske stripperen og hennes musikervenn angrepet av en tiger. Arrene gjorde at stripperen måtte slutte i jobben. Nå har hun fått 4 millioner kroner i erstatning.

Angrepet skjedde i en nasjonalpark i Ontario i Canada for ni år siden. Jennifer-Anne Cowles kjørte gjennom African Lion Safari sammen med mannen som den gangen var hennes kjæreste, da de ble angrepet av en tiger.

Tigeren hoppet inn i bilen og forsøkte å dra dem med seg. De to hevder vinduene var lukket på bilen, men at ved en feil gikk opp da en av de store tigrene dunket borti bilen. Ledelsen ved nasjonalparken mener vinduene må ha vært åpne - stikk i strid med beskjeden besøkende får.

Under rettssaken før helgen, uttalte dommeren at hun bare kunne forsøke å innbille seg hvordan den fryktelige opplevelsen hadde virket på de to ungdommene.

Hun tilkjente Cowles 3,9 millioner kroner i erstatning, nesten halvparten av det kompensasjon for inntekter hun ville ha fått hvis hun kunne ha fortsatt som stripper. Arrene etter tiger-angrepet satte en stopper for den karrieren, melder canadiske medier ifølge nettstedet Stuff.

Cowles eks-kjæreste, David Balac, får 8,35 millioner kroner i erstatning, fordi han etter angrepet måtte slutte som musiker. Skadene han ble påført gjør at han ikke lenger kan spille trekkspill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag