RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stripper forgiftet på «Robinson»

Sist oppdatert:
Julianna Skartland (27) fikk salmonella under innspillingen av «Robinsonekspedisjonen».

(SIDE2): - Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv, sier Julianna Skartland til Her og Nå.

27-åringen fra Haugesund er en av deltakerne i den kommende «Robinsonekspedisjonen». Skartland fikk mye oppmerksomhet da hun i 2006 kjempet for å få stripping til å bli sett på som kunst. Nå bor hun i Trondheim hvor hun jobber som stripper, og kommer til å bli kjent som realytideltaker når programmet har premiere på TV3 i september.

Under innspillingen av realytiserien ble hun angrepet av salmonella. Hun tror en rot er smittekilden til sykdommen.

- En av dagene var jeg dødssulten og gikk inn i skogen og lette etter noe å spise. Jeg fant ei rot, tørket bort jordrestene og spiste den. Etter det fikk jeg tre helvetes døgn med sammenhengende kraftig oppkast og diaré, sier hun til Her og Nå.

Det var først etter at hun kom hjem til Trondheim at salmonella ble påvist av fastlegen. Nå er Skartland i bedre form, men hun forteller at hun fremdeles har dager hvor hun bare kaster opp.

Lover babes
«Robinson»-programleder Christer Falck mener årets sesong er etter programlederen smak, denne gangen er deltakerne råere enn noensinne. I tillegg sier han at TV-seerne kan forvente seg både babes og kjekkaser.

LES HELE SAKEN: Lover babes og superhunks

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere