RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strømme fortsetter i positiv retning

Sist oppdatert:
Skipsutstyrsselskapet Strømme fortsetter å bygge seg opp resultatmessig, og kan vise til nytt overskudd i tredje kvartal
Strømme fikk et resultat før skatt på 1,1 millioner kroner i tredje kvartal, mot minus 0,5 millioner i samme periode i fjor.

Omsetningen viser også en klar vekst etter økt salg i Singapore, positiv valutautvikling og oppkjøp i fjor. Omsetningen i tredje kvartal endte på 82,4 millioner kroner, en økning på 25 prosent fra samme periode i fjor. Det ga et driftsresultat på 1,4 millioner kroner, mot null i fjor.

Strømme har fire hovedsatsingsområder: Marine Products, Marine Spare Parts, Marine Service og Marine & Offshore Supplies. Kundebasen er global, og Strømme samarbeider med mange av de største internasjonale rederiene innenfor segmentene cruise, tank, tørrlast og offshore.

- Det forventes uendrede markedsforhold for selskapene i Norge, Storbritannia og Nederland i siste kvartal 2003. I Singapore, Malaysia, Tyskland og USA forventer vi et rimelig godt marked for våre produkter og tjenester i tiden fremover, skriver selskapet om utsiktene fremover.

De vil også posisjonere seg i forhold til den konsolideringen som foregår i bransjen, samt fortsette å utnytte synergier og senke kostnadene fremover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere