RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strømmer til London-teatre

Sist oppdatert:
Teatrene i West End opplever et stort besøk etter terrorangrepene i London. Besøket har steget sju prosent sammenliknet med 2004.

Teatervirksomheten i Londons West Endstanset i et til to døgn da de første bombene sprang i London. Det var første gang siden krigen at teatrene var stengt.

Men terroren har ikke skadet teaterbesøket. Faktisk så har besøket steget med sju prosent om man sammenlikner årets tall med de for 2004, melder BBC. Det er særlig show som «Billy Elliot», «Guys and Dolls» med Ewan McGregor og andre musikaler som går bra.

Enkelte produksjoner som teaterstykket «Home Place» har imidlertid bestemt seg for å stenge dørene tidligere grunnet dårlig besøk.

- Det kan ha med bombeangrepene å gjøre, men den generelle trenden peker oppover, sier Richard Pulford, lederen for sammenslutningen av teatrene i London, SOL.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere