RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Største siden Snåsamannen

Sjekk fotballspilleren som er like populær som Snåsamannen.

Boka Mitt liv som ganske god fotballspiller" er solgt i mer enn 7000 eksemplarer, og nå er et nytt opplag ute.

Største siden Snåsamannen

Da Freddy dos Santos og hans medforfattere fra NRK P3 (Aleksander Schau og Thomas Aune) signerte boka på Tanum i Oslo i høst var det lange kø som ble omtalt som den største siden Snåsamannen.

Boka ble raskt en salgsuksess og gikk tidlig nn på 4.plass på Dagbladets liste for generell litteratur.

Anmelderne er enige om at Freddy dos Santos er en ganske god forfatter.

"Bokprosjektet hans har fått mye ris. Her skal han få ros", skriver Bertil Valderhaug i Aftenposten om selvbiografien til Freddy dos Santos, og fortsetter:

"Hurra for at Freddy dos Santos tok utfordringen på strak arm etter et tapt veddemål. På en munter, tydelig og spissfindig måte har Vålerenga-spilleren beskrevet hvordan det er å leve ut unge fotballspilleres store drøm".

"Boken har fått mye oppmerksomhet fordi setninger og avsnitt er tatt ut av sin sammenheng og blåst opp til store saker. Leses alt i sammenheng, får man et annet inntrykk. Da skjønner man fort at Freddy ufarliggjør det meste", poengterer Valderhaug.

Han er på linje med vif-fotball.no sin blogger Arild Rønsen som også gir ros:

"Nå er den her, og det er en glede å kunne konstatere at den holder mål. Freddy er ikke verdens beste forfatter, liksom han ikke er verdens beste fotballspiller - sånn sett er kjemien perfekt. Poenget er at boka for alle oss som tilhører den kuleste klubben på kloden er hva tyskerne kaller Gefundenes Fressen. En lekkerbisk".

Også den uavhengige Vålerenga-siden VPN skryter av Freddys bok under tittelen "Freddy dos Santos - hans liv som ganske god Vål'enga-ambassadør".

"VPN har lest boken til Freddy og likte den. Boken har blitt fremstilt som kontroversiell i den kulørte dagspressen, men det er forsvinnende lite ondsinnet sladder i den. Det lille som er å finne er jo selvfølgelig gledelig. Spesielt når det setter en selvgod person som Daniel Nannskog i et riktig lys."

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere