RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stryker Stolt Offshore-handler(Ny)

Sist oppdatert:
Oslo Børs har valgt å stryke handlene som skjedde i Stolt Offshore-aksjen mens aksjen var gjenstand for børspause
Nytt: Børspause opphevet

Ifølge Oslo Børs ble handlene gjennomført på grunn av en teknisk feil i handelssystemet. Det skal vanligvis ikke være mulig å gjennomføre handler i en aksje hvor handelen er stoppet.

Handelen i Stolt Offshore-aksjen ble stoppet rett etter børsåpning i dag, og børsen undersøker om det foreligger ulik informasjon i markedet.

Stolt Offshoe ble i går ettermiddag tildelt en kjempekontrakt på rørlegging fra Ormen Lange-konsortiet. Verdien er på 2 millairder kroner inkludert opsjoner.

Les: Stor Ormen Lange-kontrakt til Stolt Offshore

Stolt Offshore har på sin side i meldt om kontrakten. Det er også spekulasjoner i bransjeavisen Upstream i dag om en annen stor kontrakt som kan tilfalle Stolt Offshore.

Selskapet fikk ut en melding om kontrakten først ved lunsjtider fredag, og aksjen ble gjenopptatt til handel klokken 12:28, og steg umiddelbart. Aksjen er nå opp 15,50 prosent til 14,90 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere