RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Søtt og sexy

Olivia Williams hadde kveldens mest avslørende kjole.

(SIDE2): I går var det duket for britenes svar på Oscar-utdelingen. British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) gikk av stabelen i London i går kveld, og på den røde løperen var det en salig blanding av sexy og søtt. Olivia Williams hadde kveldens absolutt mest avslørende kjole, mens Audrey Tatou sjarmerte alle med sin søte stil.

Mer fra BAFTA: Knuste Avatar

Se bildekarusell fra den røde løperen nederst i saken!

Optisk illusjon
Williams hadde valgt en svært sexy kjole, med en svært avslørende splitt. Ved nærmere øyesyn var derimot kjolen noe mer tekkelig enn først antatt, men Williams tiltrakk seg allikevel mye oppmerksomhet. På avstand så det ut som om skuespilleren hadde latt være å ta på seg undertøy, men kjolen fra Cathrine Walker hadde faktisk et hudfarget underskjørt som skapte en optisk illusjon av at hun viste litt mer hud enn hva hun i realiteten gjorde.

Williams, som er mest kjent for å spille mot Bruce Williams i «Den sjette sans», er aktuell i den britiske filmen «An Education».

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Rødt og rosa
Kveldens søteste antrekk hadde franske Audrey Tatou. I en rosa, posete kjole fra Lanvin og røde accessories så hun svært så søt ut på den røde løperen. Hun toppet det hele med knallrød leppestift, så hele antrekket var veldig gjennomført og det uten at det ble for mye.

Tautou var nominert til beste skuespillersinn for sin rolle i «Coco Before Chanel». Prisen gikk midlertidig til Carey Mulligan for sin rolle i «An Education».

Lange og elegante
Ellers var det mange elegante kjoler i sort og hvitt å se på den røde løperen, og spesielt Kate Winslet strålte i en lekker kjole fra Stella McCartney.

BAFTA utdelingen sies å gi en god indikator på hvem som kommer til å vinne en Oscar statuett. Kvelden store vinner ble «The Hurt Locker», som fikk seks priser på nattens prisutdeling, men hvem som vinner Oscar får vi ikke vite før neste helg.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

SE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

2912

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere