RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Student døde av kvelning

Linn Sandtrøen (29) og åstedet for drapet.
Linn Sandtrøen (29) og åstedet for drapet. (Montasje:Tor Aage Hansen/Privat)
Blødninger forårsaket Linn Sandtrøens (29) død.

Til adressa.no opplyser etterforskningsleder Geir Ole Momyr at den foreløpige obduksjonsrapporten etter drapet på studenten viser at hun døde av kvelning som følge av nedpusting av eget blod. Obduksjonsrapporten viser at blødningene var et resultat av skjæreskader i halsen.

Les også:- Hvil i fred kjære søster

Torsdag ble Linn Sandtrøen funnet drept i sin studentbolig på Kalvskinnet i Trondheim. En 24 år gammel medstudent ble pågrepet om lag tre og en halv time etter at hun ble funnet. Han erkjente fredag å ha tatt livet av Sandtrøen. Han samtykket også til å bli varetektsfengslet.

De to var naboer i bygården, men politiet opplyser at de så langt ikke har opplysninger som tilsier at siktede og avdøde kjente hverandre utover dette.

Politiet vet ikke om de har funnet drapsvåpenet, men det er tatt en rekke beslag i leiligheten hvor 29-åringen ble funnet drept. Her er ikke analysene klare.

Heller ikke analysene, som vil avdekke om drapsmannen var ruset eller ikke, er klare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere