RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Student drept

Leo Zelinski og Rebecca Neumann går sammen om å forsvare to menn som er tiltalt for drap på en legestudent i «Forsvar» i kveld. Mennene er tilsynelatende skyldige, og Rebecca får et moralsk dilemma og synes saken blir svært vanskelig å jobbe med.

Forholdet mellom Leo og Rebecca startet ikke spesielt godt, men den pliktoppfyllende kvinnelige advokaten har skjønt at hun kan ha god hjelp av sin bryske, men dyktige kollega i flere situasjoner. Når de jobber sammen om å forsvare to menn som ser ut til å være skyldige i å ha slått i hjel en ung legestudent, sliter Rebecca. Hun kommer i et moralsk dilemma, og i tillegg blir hun presset for penger av en mystisk mann.

Mens CC opplever pinlige situasjoner når han møter anklageren Pernille Karmark i all hemmlighet, kommer han også i klemme på jobb når han står midt mellom to rivaliserende vitenskapsmenn. Begge beskylder den andre for å ha stjålet forskningsresultater, og temperaturen blir høy.

På TV 2 mandag 22. november 2004 kl. 21.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere