Gå til sidens hovedinnhold

Student vant 92 mill: Fortsetter med studiene

- Det er umulig å sove, og akkurat nå svetter jeg og skjelver jeg, sier rekordvinneren.

92.392.700 kroner er den nøyaktige summen en nordmann sikret seg natt til lørdag i et internasjonalt nettspill.

Det er den største vinnersummen i Norge noensinne uansett plattform, og er nesten dobbelt så stor som den forrige spillrekorden - 45,5 millioner i Viking Lotto.

Nordmannen er en student i 20-årene fra Hordaland. Etter den gigantiske gevinsten, vil ikke vinneren vise seg fram med verken navn eller bilde, og så langt er det et fåtall som har fått vite om gevinsten.

- Jeg har fortalt det til venner og familie. Men når det etter hvert har kommet fram i mediene, hagler det inn med meldinger, sier storvinneren til Nettavisen.

Fortsetter studiene
Til Nettavisen sier han at drømmen har gått i oppfyllelse, men til tross for at studenten nå kan bade i penger, endrer ikke det så mye på tilværelsen - i alle fall ikke foreløpig.

- Jeg kommer til å fortsette med studiene, sier han.

Betsson snakket lørdag ettermiddag med en tydelig sjokkert hordalending. Han vet ennå ikke helt hva han skal gjøre med pengene.

- Det er helt utrolig. Jeg kunne ikke tro det og måtte ringe broren min samt noen kamerater. Det har ikke gått helt opp for meg ennå. Jeg sovnet ikke før 06.00 på grunn av sjokket, og var oppe igjen 07.00. Det er umulig å sove, og akkurat nå svetter jeg og skjelver jeg. Derfor skal jeg bare ta det med ro med pengene foreløpig sier han.

Tidsfordriv førte til rekordutbetaling
Studenten fra Hordaland forteller at han hadde vært på kinotur kvelden i forveien, dro hjem og tok med PCen på rommet for å drive med tidsfordriv før han skulle legge seg. Da han logget seg på hos Betsson.com oppdaget han at han hadde fått gratis spins.

- Normalt så spiller jeg på oddsen, men jeg har jo sett hvor stor denne jackpoten har vært og tenkte jeg skulle teste ut gratis spinsene som et lite tidsfordriv og det ble jo en sjokkartet opplevelse, sier storvinneren til Betsson.com.

Da hadde studenten ikke satset en eneste krone for gevinsten.

- Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg skulle ta jackpotten, men nå skjedde det og jeg er sjeleglad.

Kommentarer til denne saken