Gå til sidens hovedinnhold

Studenter ordnet verdig julefeiring

Studentene som står bak veldedighetssiden My GoodAct hadde samlet sammen en hel del frivillige for å gi 35 personer i en vanskelig situasjon en verdig julefeiring.

OSLO: Østkantavisa har tidligere skrevet om Kristian Bergh og Jonas Wetting som skal over tre år utvikle en veldedighetsside på internett.

Nå har ungdommene gjennomført sitt første prossjekt med stor suksess.

Samarbeid med Frelsesarmeens Slumstasjon

På lille juleaften og juleaften laget de julefeiring i Templet til Frelsesarmeen for Oslos mindre heldige.

- Vi samarbeidet med Frelsesarmeens Slumstasjon. Vår oppgave var å samle inn gaver til alle gjestene som skulle komme og vi samlet inn over 100 gaver fra gavmilde nordmenn rundt omkring i Norge, sier daglig leder i My GoodAct, Jonas Wetting.

Videre brukte de lille juleaften til å klargjøre til julefest i Tempelet.

- Juleaften kom vi tidligere enn gjestene og fikk fullført de siste forberedelsene. Gjestene kom inn fra tolv-tiden og deretter begynte vi å spise julelunchen. Det ble sunget julesanger og barna fikk leke nede i lekerommet med oss, forteller Wetting.


Han forteller videre at det var omtrent 35 personer innom på juleaften og halvparten etniske nordmenn og resten var innvandrere.

Grundig dokumentert

Jonas Wetting fortalte Østkantavisa tidligere at de skulle være ekstremt flinke til å dokumentere alle prosjektene de gjennomfører.

– Vi ønsker å dokumentere hva pengene til hver enkelte gir på vår nettside. Grunnen til dette er at mange ungdommer savner tilbakemelding på hva egentlig pengene de gir går til. Derfor skal vår nettside være en infokanal hvor hver enkelt giver kan se i detaljer hva pengene egentlig går til, opplyste Jonas Wetting før prosjektet.

Derfor har de dokumentert alle utgifter og inntekter, samt bilder og video på hjemmesiden www.mygoodact.comMy GoodAct sitt neste prosjekt er et samarbeid med Fattighuset hvor de skal stå for en kinotur i februar/mars hvor de betaler for kinobilletter, snacks og kollektivtrafikk.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud