RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stuper på dårlig resultat

Sist oppdatert:
Møbelprodusenten Hjellegjerde leverer langt svakere tall for fjerde kvartal enn hva tilfellet var i samme periode året før.
(Oppdatert med korreksjoner fra Hjellegjerde)

Driftsinntektene i fjerde kvartal var på 144,5 millioner kroner, mot 154,6 millioner kroner i samme periode året før. Driftsresultatet i fjerde kvartal 2005 ble minus 9,6 millioner kroner mot 4,8 millioner kroner i 2004.

Resultat før skatt ble minus 9,2 millioner kroner for fjerde kvartal 2005 mot 0,1 millioner kroner for tilsvarende periode i 2004.

Omsetning falt først og fremst på grunn av omorganiseringen av konsernets satsning i USA og sanering av produkt som ikke lenger tilhører prioriterte produktprogrammer.

Markedet reagerer med å sende aksjekursen ned 12,72 prosent selv om det er lite omsetning i aksjen.

Rønes-saken

Styret har sendt ut denne meldingen i forbindelse med den pågående saken mot stryremedlem og tidligere storaksjonær Mikael Rønes:

Med bakgrunn i varetektsfengslingen av styremedlem Mikael Rønes har Styret for
Hjellegjerde ASA motttatt en henvendelse fra Brutel AS som indirekte via Jameson Capital AS eier 1.229.400 aksjer i Hjellegjerde.

Styret i Hjellegjerde ASA har i forståelse med Brutel AS besluttet å avvente med å ta stilling til en eventuell innkalling til ekstraordinær generalforsamling(styrevalg)inntil verifikasjon av eierskapet til Hjellegjerde aksjene er mottatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere