RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styr unna Pokemon Link

Sist oppdatert:
Du vil holde deg lang unna puslespillet «Pokemon Link» på Nintendo DS.

(Spillmagasinet): Før jeg satte i gang med anmeldelsen av «Pokemon Link» måtte jeg rense kroppen min for alt hatet mot Pokemon-fenomenet. Takket være noen knallharde tibetanske munker gikk det i orden, men dessverre var arbeidet bortkastet.

For uavhengig av hva du synes om Pokemon så er «Pokemon Link» skikkelig dårlig.

Spillet er en Pokemon-vri på DS-klassikeren «Zoo Keeper». Du skal flytte rader med Pokemoner oppover, nedover eller til en av sidene samtidig som det raser nye figurer fra toppen av skjermen.

Målet er å få minst fire på rad, så minst tre på rad og til slutt trenger du bare to. Og når du ikke klarer eller rekker å kombinere flere, må du begynne med fire igjen.

Det høres gøy ut, og det er det også de første par minuttene. Men så oppdager du at spillet er lettere enn å feste borrelås - selv for de aller minste barna. Det er ikke noen avanserte teknikker som skal mestres. Og derifra og ut er «Pokemon Link» mer en tålmodighetsprøve enn et underholdende og utfordrende spill.

Når du i tillegg bare har én enspillermodus, som består i å gjøre det jeg har beskrevet i avsnittene over, sier det seg selv at det finnes mye bedre spill å bruke pengene på.

Riktignok er flerspillerbiten, som vel og merke går ut på mer eller mindre det samme, ganske underholdende, men det er ikke nok.

De eneste som finner noe glede i «Pokemon Link» er de som på død og liv skal samle alle Pokemonene i alle «Pokemon»-spillene som finnes. Resten av verden bør heller ta en titt på «Zoo Keeper» eller «Tetris DS».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere