RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styreformann jukset med CV'en

Sist oppdatert:
Det kan se ut til at onlinerekrutteringsselskapet Monster.com, som har over 20 millioner CV'er i sine databaser, går langt i å være kreative med CV'ene. Ihvertfall styreformannens CV
Ifølge BusinessWeek, har styreformann og gründer Jeff Taylor i verdens største onlinerekrutteringstjeneste, Monster.com, utstyrt seg med en "executive MBA/OPM"-tittel fra meget anerkjente Harvard Business School. Det er Monster.coms morselskap TMP WorldWide har listet Taylor med en slik utdannelse på sine hjemmesider.

Etter å ha sjekket Taylors bakgrunn, fant BusinessWeek ut at tittelen ikke eksisterte.

- Vi tilbyr ikke noe executive MBA-program, sier talsmann David Lampe ved Harvard Business School.

Derimot skal Taylor ha et sertifikat fra Harvards Owner/President Management program (OPM), som består av tre uker pr. år over en tre års periode.

Taylors CV er nå rettet på TMPs sider. Han er ikke helt alene om å ha vært vel kreativ med sin CV, for så sent som i oktober fikk finansdirektøren i programvareselskapet Veritas Software fyken etter at det ble avdekket at han ikke hadde den MBA-tittelen fra Stanford som han påsto.

Konsernsjef Ronald Zarrella hos linseprodusenten Bausch & Lomb mistet 2002-bonus etter at det ble oppdaget at han ikke hadde noen høyere tittel i finans, slik det ble påstått i selskapets CV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere