RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styreformann tegner i oljeemisjon

Sist oppdatert:
Styreformann Brian Jepsen i Altinex solgte i går tegningsretter i selskapets pågående emisjon. I dag har han utøvet de resterende tegningsrettene. Les mer her
I en børsmelding melder Altinex sin styreformann Brian Jepsen at han har utøvet 22 millioner tegningsretter i forbindelse med den pågående emisjonen i selskapet.

I går meldte Jepsen fra om at han hadde solgt 30 millioner tegningsretter til 15 øre per stykk.

Dermed får styreformannen tegne seg til aksjer for 34 øre, og etter utøvelsen av rettene har ikke Jepsen flere retter igjen.

Hensyntatt aksjetegningen eier Jepsen 230.000.000 aksjer i Altinex ASA gjennom Topas AS, tilsvarende ca. 19,67 prosent av aksjene og stemmene i selskapet. Videre innehar Jepsen
2.250.000 opsjoner på tegning av aksjer i selskapet. Opsjonene kan utøves mellom 1. og 15. januar 2006 til tegningskurs 0,30 kroner per aksje.

Det gjøres oppmerksom på at de prosentvise andelene som er angitt over er basert på selskapets registrerte aksjekapital per dags dato, og hensyntar ikke aksjekapitalforhøyelsen som følge av den pågående emisjonen i selskapet, melder Jepsen i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere