*Nettavisen* Nyheter.

Styrer Brann Oslo Børs?

Utviklingen til Oslo Børs har holdt tett følge med tabellutviklingen til Brann. Men er det Brann som styrer børsen eller er det omvendt? Les mer her

19.05.08 00:23

I april i år kunne iMarkedet.no fortelle at det bergensbaserte fondsselskapet Holberg Forvaltning utropte Brann til vinner av serien i år. Men dette fordret en ting: At Oslo Børs holdt seg på samme nivå som da analysen ble publisert.Holberg Forvaltning hadde i likhet med en annen bergenser og en annen Branntilhenger, nemlig Firsts Petter Hermanrud, funnet en klar likehet mellom utviklingen på Oslo Børs og tabellplasseringen til Brann.En sterk børs ville med andre ord sørge for at ligagullet kunne bringes tilbake til Bergen.

Lenge så det bra ut, men etter en beredelig høst har Branns prestasjoner vist seg å ikke være gull verdig. I en oppdatering skriver derfor Holdberg Forvaltning dette:- Etter lenge å ha levd i den villfarelsen at Oslo Børs er 'leading' på prestasjonene til Brann, har vi nå revurdert vår holdning og kommet til den konklusjon at det faktisk er motsatt.Formen til Brann dalte, og Oslo Børs merket dette først i oktober, noe som sendte aksjene på børsen kraftig ned. Understående graf forklarer dette veldig bra:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag