RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styrerådgiver Pareto tror på Sense

Sist oppdatert:
Mobilselskapet Sense hoffmegler og styrerådgiver, meglerhuset Pareto Securities har en helt annen oppfatning av selskapet enne stort sett resten av markedet, og sier Kjøp
«Analysts and media think Sense’s 1q 03 report was a disappointment. We take a different view!», er tittelen på teleanalytiker Nils Kaspar Lodden i Paretos nyeste Sense-analyse.

– Det jeg stusser på, er en del av de andre og mediene og Reitan som sier at det er ekstremt skuffende tall. Men det som var skuffende var fjerde kvartal, som var helt grufullt. Og det er jo sånn med et selskap, at det går ikke fra helvete til himmelen på tre måneder. Q1 var ingen kanongod rapport, men bedre enn vi hadde ventet. Og veldig mange av de tingene som var helt forferdelig grufulle i fjerde kvartal, er det nå positiv retning
på, sier Lodden til DN.

Pareto var tilrettelegger av Sense børsnotering, og rådgiver i forbindelse med vurderingen av budet til Reitangruppen.

Sense har både mistet omsetning og abonnementskunder de siste kvartalene, men hadde en positiv nettotilvekst som følge av godt kontantkortsalg i første kvartal. Lodden har en klar Kjøpsanbefaling, men anser aksjen for å ha høy risiko.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere