RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styrtet under sightseeing i New York

Foto: Craig Ruttle/AP
Sist oppdatert:
En kvinne (40) døde da et helikopter styrtet i East River i New York tirsdag.

Fire personer overlevde, mens britiske Sonia Marra (40) - bosatt i Sydney i Australia - døde da et helikopter styrtet i East River i New York tirsdag ettermiddag lokal tid.

Den erfarne piloten skulle ut på en sightseeingtur med gruppen, en familie han kjente. De var i New York blant annet for å feire Marras fødselsdag, og etter helikopterturen skulle de etter planen ut og spise middag, melder USA Today.

Helikopteret, som var av typen Bell 206 JetRanger, hadde akkurat lettet og kom ifølge øyenvitner ikke langt før det landet med et voldsomt plask i elva og sank, melder New York Times på nett.

En stor redningsinnsats var raskt i gang på stedet. Da de ankom lå helikopteret opp ned på 15 meters dyp i den strie elva. Dykkere hentet kvinnen på 40 år ut fra baksetet av vraket etter rundt 90 minutter. Hun ble erklært død på stedet.

Se video hentet fra USA Today under (Starter med reklame).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere