RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Subsea-selskap kjøper utstyr

Sist oppdatert:
Subsea-selskapet Deep Ocean skal investere i nytt utstyr etter at selskapet har vunnet stor kontrakt med Statoil. Les mer om investeringene her
Subsea-selskapet Deep Ocean melder mandag at de har bestilt inn utstyr for til sammen 180 millioner kroner etter at de fikk en avtale med Statoil med varighet på fem år. Kontrakten hadde en verdi på 1,6 milliarder kroner.

Nå har selskapet signert en kontrakt med Hydramarine om design og fabrikasjon av et modulhåndteringssystem med en kapasitet på 60 tonn og tre nye ROV (undervannsubåter) håndteringssystem.

Verdien av investeringen er på 58 millioner kroner, og utstyret skal leveres på nybygget MPSV Edda TBN, som vil bli levert i 2007.

Videre vil DeepOcean også investere i 6 nye ROV systemer og en ROV simulator, som vil bli levert i 1. og 2. kvartal 2006. Investeringen tilsvarer ca. 120 millioner kroner, og systemene vil bli installert ombord i fartøy selskapet opererer, skriver selskapet i en børsmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere