RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sugerør i Hands

Sist oppdatert:
Styreleder Riulf Rustad lever fett på det kriserammede IT-selskapet Hands. I tillegg til styrehonorar får han en rekke ekstrabeløp for annen bistand
Hands er blitt en dundrende fiasko og lever på tynn is økonomisk, men for Rustad er selskapet likevel lønnsomt, kan Finansavisen fortelle.

I tillegg til et ordinært honorar på 150.000 kroner, har Rustad fått flere tilleggsutbetalinger.

For bistand med salget av Scenario Professional fikk han 100.000 kroner. For bistand med finans og emisjon, har han fått ytterligere 300.000 kroner.

Nå foreslås det for generalforsamlingen at styret skal få ytterligere 500.000 kroner for arbeid utover det som kalles "normalt styrearbeid". Satsen for dette arbeidet er 10.000 kroner pr. dag, og Finansavisen antar at det meste av dette vil tilfalle Rustad.

Rustad mener det er rimelig at han får ekstra betalt for arbeid som ikke er normalt i styresammenheng, som for eksempel å sette sammen et garantikonsortium eller drive forhandlinger med bankene om refinansiering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere