RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksess for Idolene

Sist oppdatert:
Idol-albumet ble slaktet med dårlige kritikker, men salget går så det suser.

(SIDE2): Idol-albumet fikk hard tilbakemelding av kritikkerne, men det tok ikke de involverte så hardt, de håpet på et godt salg.

Allerede før lansering hadde albumet solgt til gull og fra der av gikk det bare oppover.

Knallsterk 1.plass

Denne uken gikk albumet med de 12 finalistene fra Idol på rett inn på en knallsterk 1.plass på VG-listen. Onsdag passerte albumet 41.000 solgte og har dermed solgt til Platina.

Platen består av 13 nyskrevne låter, hvorav alle synger hver sin låt, i tillegg til låten «Dreaming» hvor samtlige finalister synger.

Håpet på godt salg

Produsent av albumet, David Eriksen, har tidligere uttalt at dårlig kritikker var forventet og at en produksjon som Idol-albumet var som å bli sendt til slakteren, men Eriksen håpet alikevel på et godt salg.

- Jeg tror nemlig Idolene selv vil tjene mesteparten av pengene på albumet derfor håper jeg den selger bra, sa Eriksen til Side2.

Solgte til gull før lansering

Og solgt bra har den altså gjort, mandag 25.april ble albumet lagt ut for salg og Sony BMG skippet samme dag ut 28.000 plater til butikkene, salgsuksessen var med andre ord på god vei allerede da.

Kjøp Idol-albumet her

Se de beste Idol-innslagene

Rekordmange fulgte Idol

Idol-album til slakteren

Hva har skjedd med idolene?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere