Suksess for kjendiskokk

Foto: Elin Reitan (Side2)

Charlotte Mohn vil gi deg en enklere hverdag.

28.01.10 14:02

(SIDE2): - Mammas stressfaktor har vært min inspirasjonskilde, sier kokk Charlotte Mohn og viser fram de nyeste tilskuddene i hennes suksessfulle designserie.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Kokken er kanskje mest kjent som Matprat.nos ansikt utad, samt TV-programmene «Smaken av Norge» og «Jenter på hjul». Hun er matskribent i Dagbladet og debuterte i fjor som designer.

Sammen med Therese Bergerud lanserte hun «Less»- sausekaraffel, et sausnebb i stilig design som lover å holde sausen varm i minst en time, og Mohn kan avsløre at produktet har vært en stor suksess.

Slutt med stresset
Side2 møter Charlotte under Magnors presselansering på Majorstua i Oslo, og det er med entusiasme den blide kokken forteller om de to nye produktene hun har utviklet for Magnor.

- Jeg har tatt samme tanke et steg videre. Du skal ikke bare holde sausen varm, men man skal også holde kjøtt og poteter varmt, sier hun og viser fram en lekker glassbolle og fat i matchende design.

Tanken bak de nye produktene er at de skal komplettere hverandre, og målet er å gi forbrukerne en enklere hverdag.

- Jeg husker min mor som til stadighet fløy på kjøkkenet når vi hadde middagsgjester, og jeg ville rett og slett skape en enklere hverdag, avslører Mohn og avslører at hun nødig styrer fælt når hun har gjester.

Praktisk flerbruksprodukt
- I mine matprogrammer viste jeg hvordan man lager mat fra bunnen av på en enklere måte. Det er tanken, det skal være praktisk, forklarer hun.

Trend
Det er ikke uvanlig at kokker lanserer egne designserier innen interiør. Nyrlig lanserte mesterkokken Paul Bocuse et middagsservice som retter seg mot den yngre målgruppe.

Les hele saken: Gudfarens eget design

Priser
- Sausnebb 790 kroner
- Bolle 990 kroner
- Fat 599 kroner

LES MER OM INTERIØR:

Slik innreder du til våren
Fantasifull interiørmote
Kast søppelet rett i skuffen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag