RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksess for nettauksjonsselskap

Sist oppdatert:
Nettauksjonsselskapet Gooba melder at de hver dag avslutter 1500 auksjoner og at over 13.000 personer har registret seg som brukere
De tidligere Sense-gründerne Kristian Renaas, Halvard Flo og Martin Fridh er i gang med et nytt selskap. For halvannen måned siden lanserte de nettauksjonsselskapet Gooba, og melder allerede om stor suksess.

Nettauksjonsselskapets strategi er å satse på såkalt 'opportunity shopping' hvor det skal være mulig å gjøre 'kupp'. Gooba tilbyr varer som kan gå til svært lav pris, siden det er en basert på at høyeste bud skal alltid aksepteres. Gooba skriver i pressemeldingen at de ønsker at shopping skal være underholdning, noe det ser ut til å være for mange. Videre skryter de av at hundrevis følger auksjonsinnspurten på de mest spennende objektene.

Håper på 100 millioner

Målet er å kapre 100.000 kunder i løpet av et år og selskapet har et omsetningsmål på 100 millioner kroner for 2006.

Til iMarkedet.no sier daglig leder i Gooba, Kristian Renaas, at de er happy med utviklingen i selskapet. På spørsmål om de har planer om å ta Gooba på børs, sier Renaas at de ikke har noen umiddelbare planer om at ta selskapet på børs. På kort sikt mener de det er bedre å jobbe med et konsept som markedet etterspør, men utelukker ikke at det kan bli en aktuell problemstilling i fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere