*Nettavisen* Nyheter.

Suksess for SprayBlogg!

SprayBlogg-piloten er nå lukket for nye medlemmer. Flere hundre brukere har allerede registrert seg, og er nå i full gang med å designe sine egne blogger.

05.12.03 16:02

På www.sprayblogg.no kan du følge med på hvordan folk utvikler sine blogger, og hvem som stikker av med de gjeve premiene som vi deler ut ukentlig til dem som når har registrert seg som brukere på SprayBlogg.no.

Etter hvert kommer det lister på forsiden av Sprayblogg der du kan følge med på hvem som har den mest populære bloggen, hvem som sist har oppdatert sin blogg, hvilken blogg som får flest kommentarer osv.

Et eksempel på en som allerede er godt i gang med å lage sin egen personlige blogg kan du ser her: http://schusswaffen.sprayblogg.no/anarki/

Klikk på bildet for å forstørre.

For alle de som har lyst til å benytte tjenesten, og enda ikke har registrert dere så vil vi om et par uker før jul lansere det på våre sider. I løpet av denne perioden skal vi kåre vinnere av de beste bloggene, dele ut premier, lage fine maler for nye brukere og ta imot tilbakemeldinger fra de medlemmene som vi allerede har fått.

Enten du er registrert medlem eller ikke så vil det nok være smart å følge med på www.sprayblogg.no de neste ukene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.