RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksess med resirkulerte merkeklær

Sist oppdatert:
Ikke alle har råd til å kjøpe dyre merkeklær. Butikkjeder som tilbyr en kreativ bytteordning for merkeklær har nå blitt svært populære.

De fleste ønsker å bytte klær så ofte som mulig. I tillegg er selvsagt moteriktige merkeklær øverst på ønskelisten til enhver tid. For mange er det ikke så enkelt å få oppfylt begge disse ønskene, men det forsøker blant annet butikkjeden Plato’s Closet nå å finne en løsning på, melder CBS News.

Gjenbruk
I butikkene til Plato’s Closet finner du til enhver tid de hotteste merkeklærne på markedet. Butikkene kjøper nemlig brukte merkeklær fra sine kunder, og kundene kan bruke pengene de får for sine gamle klær til å kjøpe billige merkeklær som andre har solgt til butikken.

Butikkjeden omtaler seg selv som en unik gjenbruksbutikk for tenåringer og unge voksne.

- En ting som får dette til å fungere er at tenåringer konstant bytter mening. Det gjelder også klær, sier butikkeier Jill Farver.

Farver mener også at dagens unge ikke bruker klærne så lenge at de blir knyttet til dem. De ønsker bare å være trendy og moteriktige. Plato's Closet's satser nå på å kapre nye kunder ved å reklamere på MTV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere