RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sulten løve etter baby

(Bulls Press)
Ettåring i skummelt møte med kraftig katt. Se bilder!

(SIDE2): En sulten løvinne la sin elsk på 13 måneder gamle Jack da han var på besøk i dyrehagen Oregon Zoo i Portland.

Uten hell
Moren Heather Baltzor (25) kledde gutten sin i en stripete genser, og dermed kan det se ut til at løvinnen Kya trodde han var en liten sebra.

Det store kattedyret glefset og dunket på glassruten - det eneste som skilte henne fra en liten lunsj. Jack lekte fullstendig uvitende om det store dyret - og ser heller ikke ut til å la seg affisere nevneverdig av Kya.

Den sultne løvinnens angrepsforsøk på gutten førte både til sjokk og latter for moren som filmet og knipset bilder av hendelsen.

Morsomt
Bildene har gått sin gang i amerikanske medier og sosiale medier, og mamma Heather fortalte til ABC News at de ikke ble redde da løvinnen åpenbart hadde lyst til å spise sønnen hennes.

- Vi synes bare det var morsomt. Jack elsker katter, og etterpå lo han og sa hei, pusekatt, forteller Heather til den amerikanske TV-kanalen.

Hun tror det var på grunn av den svarte og hvit stripete jakke at kattedyret ble interessert. Hun la selv ut en videoen på Facebook, og reaksjonene lot ikke vente på seg. Filmen er nå sett over 3,8 millioner ganger på YouTube.

5091

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere