*Nettavisen* Nyheter.

Sulten på noe nytt?

Nettopp flyttet til byen og trenger nye venner? Får du frysninger av å gå på blinddates? Les mer om Match8 her.

27.05.04 08:28

Middagsmatching a la 2004

De tider da middagsmatching var noe som dine foreldre gjorde for å få deg gift før fylte 30 år, er over. Endelig er Match8-middager etablert i Norge og vi tok oss en prat med daglig leder, Line Kristiansen. Men hva er egentlig Match8?

Klikk på bildet for å forstørre.

- Det er egentlig et ganske så genialt konsept som jeg fanget opp fra USA og England. Fire jenter og fire gutter blir matchet etter interesse, alder og ønsker. Selve møtet foregår på en restaurant hvor en vertinne presenterer de 8 personene for hverandre. Det geniale er jo at det blir en mye mer uformell tone over møtet enn ved f. eks en blinddate, sier Kristiansen.

Ved f. eks ved en blinddate er det mye forventningspress og ikke alle takler det så godt. Men derimot når 8 mennesker møtes, blir det jo mer uformelt. Det blir jo på en måte mer på vennskapsgrunnlag. Om man ikke finner kjærlighet, kan man jo faktisk finne seg nye, kule venner, sier Kristiansen med et stort smil.

Men hvem er den typiske Match8-deltakeren, undrer vi. Kristiansen rister på hodet og forklarer:

- Det finnes ingen typisk Match8-deltaker. Vi har personer fra alderen 20 år og oppover og fra alle samfunnslag. Vi matcher det jo opp etter hva du som deltaker ønsker. Det kan være alt fra folk som nettopp har flyttet til byen og trenger nye venner, til noen som bare trenger et avbrekk fra hverdagen. Vi har både fått kjærestepar og nye vennegjenger av Match8 middager. Det er jo morsomt bare det å treffe nye folk vettu, sier hun med et lurt smil.

Hva skjer egentlig på en Match8-middag?

- Match 8 tar seg av all organisering for ditt middagsselskap. Vi velger ut fire menn og fire kvinner som vi mener vil ha en strålende kveld sammen. En flott restaurant blir valgt ut for dem, så nært opp mot deres ønsker som mulig. Vi gjør alle de nødvendige reservasjoner og andre avtaler, så som å ordne med seperate regninger.

Ved oppmøte vil en av Match8’s vertinner ta i mot dem og introdusere personene for de syv andre. Før middag tar alle en velkomstdrikk sammen, slapper av og de får hilst godt på hverandre. Vertinnen vil være sammen med gjestene, til alle er samlet rundt middagsbordet. Da er det bare å sette seg godt til rette, nyte et godt måltid og prate og le med sine nye venner.

SprayDate Goldmedlem middag - Oslo

Vi har æren av å introdusere tilbud til våre Goldmedlemmer på SprayDate. Alle som har Goldmedlemskap på SprayDate får nemlig sjansen til å delta på en Match8-middag i Oslo for bare kr. 195,- inkl velkomstdrink. (standardpris er kr 295,-) Tilbudet er i ukene 24 og 25 i juni.

Det er begrenset med plasser og her gjelder det å være først til den berømte mølla.

Klikk deg inn på Match8 for å melde deg på. Husk å oppgi ditt brukernavn på SprayDate for å få tilgang på tilbudet for Goldmedlemmer.

Vanlige standardmedlemmer på SprayDate kan også benytte seg av Match8-middager til standardpris kr 295,-.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.