RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sundnes ut av Store Studio

Sist oppdatert:
Årets GP-kommentator Per Sundnes tar permisjon fra NRK og Store Studio for å pleie kjærligheten.

(SIDE2:) Per Sundnes sier at han er mett og ikke like nysgjerrig som før. Samtidig sier han at det ikke er noe dramatikk i at han slutter i Store Studio etter fem år.

Han planlegger å ta et halvt års permisjon sammen med kjæreste Tore. Programmet har helt spist opp helgene hans de siste fem årene siden det sendes mandager.

Gjøre dumme helgeting
- Jeg skal gå på kafé på lørdagene og gjøre sånne dumme ting som folk gjør i helgene, sier han, og avslører at han også kunne tenke seg å reise mer - gjerne til Asia.

Sundnes avslører sine permisjonsplaner i P4s «Portrettet», delvis gjengitt i VG. Han beskriver seg selv som et arbeidsjern som nå har behov for å lade batteriene.

- Vi har på ingen måte funnet ut hvordan vi skal løse de sakene han har gjort i Store Studio. Det blir ingen enkel oppgave å erstatte Per, sier prosjektleder Haagen Guttu til VG. Han sier imidlertid at han synes det er vel fortjent at Sundnes tar seg en pust i bakken.

- Skal ikke oppføre meg
Men pusten får han ikke igjen før til høsten. I mai skal han kommentere årets Eurovision Song Contest eller Melodi Grand Prix i Finland for første gang.

- Jeg synes det er villere enn noensinne! Spredningen er større, med alt fra jazz via pop til opera og klassisk. Og så har vi Guri da, med latino, sier Sundnes til Side2.

Han kan love det norske folk en god oppfølger fra Jostein Pedersen og sier at nordlendingen i ham nok vil komme frem.

- Jeg regner med at det var derfor de valgte meg, og ikke for at jeg plutselig skulle begynne å oppføre meg, sier han.

LES HELE SAKEN: - Denne kjolen skal sanke stemmer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere