RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Super-billig til Svalbard

Isbjørn på Svalbard (Arkivbilde).
Isbjørn på Svalbard (Arkivbilde). Foto: Scanpix (Illustrasjonsfoto)
Sist oppdatert:
Fra mars 2008 blir det endelig mulig å reise billig til Svalbard.

Da åpner Norwegian ny direkte rute mellom Oslo og Longyearbyen. Prisen blir en brøkdel av det konkurrenten, SAS Norge, kan tilby.

Lidd under høye priser
- Det er en fornøyelse å endelig kunne tilby markedet rimelige priser til Svalbard. Denne øygruppen har i altfor lang tid lidd under begrenset flytilbud og høye priser. Svalbard representerer det ypperste av naturopplevelser, og vi føler oss sikre på at flyruten vil bli tatt godt imot blant både oppdagelseslystne og lokalbefolkningen på øya, sier Daniel Skjeldam, rutedirektør i Norwegian.

To ganger uken
Ruten får to ukentlige avganger; torsdag og søndag, og blir Norwegians 11. innenlandsrute. Første flygning er 27. mars 2008 og salgstart er i dag, 5. juli klokken 1300.

Prisene starter på 496 kroner én vei, inkludert skatter og avgifter. Altså er det mulig å få en tur-returbillett for under 1.000 kroner.

Knuser SAS-prisene
Nettavisen sjekket i dag prisene hos SAS Norge - som er eneste konkurrent på strekningen. Den billigste tur-retur billetten vi kunne få i juli, lød på 4.528 kroner.

Et stykke ut i august fant vi en pris på 2.500 kroner tur-retur. I september var billigste SAS-pris 2.562 kroner tur-retur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere