RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Super Bowl-stemning på Ullevaal!

24. juni skal vi fylle Ullevaal Stadion til slaget om Østlandet. Under historiens første Rimi Bowl presenteres Eurovision-vinner Loreen for første gang live i Norge. Karpe Diem kommer og Alexandra Joner og Viqueens skal lage et forrykende pauseshow i kjent Super Bowl-stil.

Fotballen sliter med publikumssvikt og ikke siden 2008 har Ullevaal vært fullsatt under en Tippeligakamp. 24. juni skal vi skape historie og løfte Fotball-Norge.

- Vi har ett mål - og det er å fylle Ullevaal. Vi feirer Rimi nummer 300 og inviterer hele Norge til tidenes fest under kampen mellom Vålerenga og Stabæk. For 50 kroner får du Skandinavias største stjerner live og slaget om Østlandet, sier Rimi-direktør Thor Linge.

- Vi er stolte av å ha en samarbeidspartner som bidrar så sterkt til å løfte interessen for norsk fotball.

Nå skal vi gjøre vårt for å bidra til å skape en folkefest, sier Pål Breen, administrerende direktør i Vålerenga Fotball.

Forrykende pauseshow

Showet begynner før kampen og fortsetter i pausen. Sveriges nye popdronning og Eurovisjonsvinner Loreen synger superhiten Euphoria live for første gang på norsk jord. Karpe Diem kommer også – og vil dra sin nye singel ”Toyotan til Magdi” utenfor stadion før kampen.

I tillegg blir det et forrykende pauseshow med Alexandra Joner og Viqueens. Alexandra er en av Norges hotteste artister og spås å bli Europas svar på Rihanna. I ekte Super Bowl-tradisjon kan det være duket for overraskelser når Alexandra entrer Ullevaal-matta.

- Jeg håper folk tar turen til Ullevaal. Det blir et forrykende og eksplosivt show som folk ikke vil glemme. Madonna løftet taket, mens Janet Jackson hadde en mye omtalt puppeglipp under Superbowl i USA, vi får se hva vi kan få til her hjemme, ler Alexandra Joner.

Publikum blir statister

For de 25.000 i publikum vil det også bli gode muligheter til å få en statist-rolle i Joners nye konsertvideo – med en flerkameraproduksjon vil det lages en rå konsertvideo av hennes sommerhit ”Sunrise”.

Med seg har Joner fått noen av verdens beste Cheerleaders –VM-aktuelle Viqueens, som ledes av Drillos datter. Det er kanskje duket for to Drilloer på Ullevaal – hvis senior kommer.

Som om ikke det er nok, tjuvstarter Samsaya festen med en opptreden i Spikersuppa lørdag 23. juni under Norsk Toppfotball sitt ”Ukens Kamp”-arrangement. Her kommer også alle A-lagsspillerne til Vålerenga Fotball

Fakta:
Billetter kjøpes på Rimi i Oslo, Asker og Bærum
Samsaya vil opptre i Spikersuppa lørdag 23. juni, rundt klokken 12.
Karpe Diem spiller utenfor Ullevaal Stadion søndag 24. juni, rundt klokken 14.15
Kampen starter klokken 16.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere