RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Super kameramobil til Norge

Sist oppdatert:
Nå er det duket for at også norske forbrukere skal få mobiltelefoner med mange megapiksler.

Mens koreanerne i flere år har kunnet kjøpe seg kameratelefoner med både 5, 6 og 7 megapiksler, har det stått svært stille på den fronten i Norge. Det er først de siste par månedene at vi har sett telefoner i Norge med 3 megapiksler.

Det kan det nå bli en slutt på, for nå skal LG bringe sin 5 megapiksel telefon KG920 til Europa. Telefonen har blitt solgt i Korea i rundt et år, melder IDG.se.

- Digitalkameraer har vært i mobiltelefoner i lang tid, men med KG920 tar vi utviklingen et stort skritt videre, sier Teija-Marie Pierre, nordisk markedssjef for LG.

Fordi telefonen er relativt gammelt, vil det ikke ha den nyeste teknologien, og mangler både 3G og EDGE. Vi finner heller ikke WiFi. Til lagring brukes normale SD-minnekort.

I Sverige vil telefonen komme ut på markedet i løpet av noen uker og vil koste rundt 7.000 svenske kroner. Når telefonen vil bli tilgjengelig i Norge er ikke kjent, men regn med en pris på rundt 6.000 her i landet.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere