RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Super-Une bekrefter interesse for partnere

Sist oppdatert:
SuperOffice-sjef Une Amundsen bekrefter at selskapet kan se for seg å få inn en internasjonal partner på sikt. Det opplyser han til iMarkedet
Det er i et intervju i Kapital at Amundsen signaliserer endringen i strategi. Han bekrefter den endrede strategien også overfor iMarkedet.

- I 2003 fokuserte vi på driften av selskapet. Nå er markedet bedre og vi er mer åpne på mulighetene, sier Amundsen til iMarkedet.

Til Kapital sier Amundsen følgende:

- I og med at vi ikke utvikler nisjeprogramvare, så tror jeg nok at vi i løpet av de neste tre årene kommer til å søke en internasjonal partner som kan være med på å ta dette enda bredere.

Amundesen har tidligere vært svært negativ til å bli tatt over at Visma og Øystein Moan. Dette førte til at Moan ikke satte inn støtet med å få kontroll over SuperOffice.

SuperOffice-sjefen sier til iMarkedet at det er internasjonale partnere som er mest interessant for selskapet. Blant mulige partnere er IBM, Microsoft, SAP, Siebel og Sage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere