RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Super-Xbox med «Forza 3»

(Microsoft/Turn 10)
Sist oppdatert:
«Modern Warfare 2» er ikke det eneste spillet med skreddersydd spillkonsoll.

(Spillmagasinet): Onsdag ble det klart at Microsoft og Activision slipper en spesialversjon av Xbox 360 knyttet til lanseringen av «Modern Warfare 2».

Spillkonsollen har ny design, kommer med to trådløse håndkontrollere, hodetelefoner og ikke minst en harddisk på 250 gigabyte. Sammen med standardversjonen av spillet koster pakken rundt 3000 kroner i Norge.

Nå annonserer Microsoft at bilspillet «Forza Motorsport 3» får den samme behandlingen. Selskapet bekrefter dermed spillpakken den tyske utgaven av nettbutikken Amazon publiserte ved et uhell i slutten av august.

Som med «Modern Warfare 2»-pakken inneholder «racingpakken» to trådløse håndkontrollere, hodetelefoner, harddisken på 250 gigabyte og standardversjonen av «Forza 3». Vi har ikke fått tak i bilder av selve konsollen, men regner med at også den er pimpet opp.

«Forza 3»-pakken er dessuten 50 dollar billigere i USA enn «MW2»-pakken, som i Norge vil koste rundt 3000 kroner. Anbefalt norsk pris på «Forza 3»-pakken er så langt ikke annonsert.

Til nettsiden Kotaku har Microsoft bekreftet at harddisken på 250 gigabyte ikke kommer til å bli solgt separat.

«Forza Motorsport 3» slippes til Xbox 360 23. oktober 2009.

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere