*Nettavisen* Nyheter.

Superlørdag for Vålerenga

Finaleplass og opprykk kan sikres.

Som en oppvarming til søndagens storkamp mellom Vålerenga og Rosenborg i Tippeligaen, burde lørdagen brukes på Jordal.

Semifinale i ishockey

Vålerengas iskrigere kjemper for å vinne sitt 27. Norgesmesterskap. Vålerenga leder 3-1 i kamper mot Storhamar, og er stinne av selvtillit etter å ha knust Storhamar 10-0 på bortebane torsdag. Med seier over Storhamar lørdag er finalebilletten klar, mot enten Sparta eller Stavanger.

Kjøp billetter her

Opprykk i hands?

Kun et steinkast unna Jordal Amfi ligger Jordalhallen. Kl. 17.00 starter kampen mellom Vålerenga og Viking. Med seier vil Vålerenga omtrent være klare for direkte opprykk til eliteserien i håndball, året etter laget rykket opp til 1. divisjon. En meget sterk prestasjon av et lag bestående av utbetalte spillere som jobber på dugnad.

”Denne sesongen har ikke overhodet gått som planlagt for Vålerenga håndballs førstedivisjonslag. Ingen trodde på dette laget før seriestart. Med god grunn. Engas gutter begynte sesongen med å trene tre ganger i uken, men måtte kutte ned til to. Oppmøte på den tredje treningen var rett og slett for dårlig. Håpet var å slå nedenfra og overraske innimellom”, skriver vif.no/nor/haandball

Alle med gyldig billett fra hockeysemifinalen mot Storhamar får gratis inngang i Jordalhallen og håndballgruppa håper så mange som mulig kommer for å lage en heksegryte mot et Viking-lag som skal ha feiret opprykket i tre uker.

Les mer om VIF Håndaball her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport/Thomas Andersen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.