RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superlørdag i Vallhall

VALLHALL (vif.no): I forbindelse med lørdagens kamp mot Lyn har Vålerenga invitert samarbeidsklubbene Groruddalen BK og Ørn Horten til superlørdag i Vallhall. Dagen starter med treningssamling for spillere og ledere og fortsetter med treningskamp mellom Ørns A-lag og Vålerenga 2, før samarbeidsklubbene sitter ringside når Vålerenga og Lyn barker sammen på ettermiddagen.

Samarbeidsavtalene Vålerenga har med FK Ørn Horten og Groruddalen, gir klubbene tilgang til en rekke sportslige og markedsmessige tiltak i Vålerenga-regi. Lørdag markeres samarbeidet når en stor delegasjon spillere, ledere, trenere og tilhengere fra FK Ørn Horten og Groruddalen kommer til Vallhall for å delta på VIFs Superlørdag.

- Vi har hatt samlinger med samarbeidsklubbene før, men dette er første gang vi har begge klubbene på besøk samtidig. Det er fint å kunne kombinere disse samlingene med en a-lagskamp. Det er ikke så ofte det klaffer nå om vinteren, men nå fikk vi muligheten og vi tror det blir en fin dag både for Vålerenga og samarbeidsklubbene, sier sportslig koordinator i Vålerenga Fotball, Andreas Holter, til vif.no.

- Det er ikke ofte man får muligheten til å se a-laget og rekruttlaget på samme dag.

Klokka 10.00 sparkes det første tiltaket i gang. Da skal spillere født i 1994 og 1995 gjennom 90 spennende minutter på kunstgresset i Vallhall. Vålerengas spillerutviklere og trenere skal kjøre en kvalitetsøkt med spillerne, hvor samarbeidsklubbenes trenere og ledere sitter på skolebenken.

- Ti spillere fra Ørn Horten og 20 – 30 spillere fra Groruddalen skal delta på samlingen. I tillegg kommer det mange trenere og ledere, så det blir folksomt i Vallhall på lørdag, forteller Holter.

Etter en debrifing er det duket for dagens første kamp når Vålerengas juniorspillere skal måle krefter med Ørn Hortens a-lag klokka 12.00, før deltakerne sitter ringside når Vålerengas Tippeliga-lag møter Lyn i årets siste treningskamp på hjemmebane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere