*Nettavisen* Nyheter.

Supermodell for svensk merke

SVENSK FRONTING: Danske Helena Christensen skal fronte svenske Odd Mollys høst- og vinterkampanje. Foto: (Scanpix)

Danske Helena Christensen (39) fronter svensk designermerke.

21.07.08 12:27

(SIDE2): Hun låner ikke ansiktet sitt bort til hvem som helst, men nå har den berømte modellen sagt ja til svenske Odd Molly.

Helena er vakker bohemchic og har alltid hatt en av de mest spennende og eksotiske ansiktene i modellverdenen. Ikke rart at hun ble en av 1990-tallets mest etterspurte modeller.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fengslende
Det er bare pent å si om Helena skal vi tro toppdesignere verden rundt. Den avdøde designeren Gianni Versace uttalte at hun har den vakreste kroppen. Karl Lagerfeld har beskrevet hennes kroppstype som ekstremt sjelden. Ingen har bedre ben, kommenterer John Galliano, hun fyller klærne med liv og glød.

Det svenske merket hun nå skal fronte ble grunnlagt for seks år siden og har hatt en eventyrlig suksess siden med butikker over hele verden.

Les mer her: Het i mønstrete kjoler

Premiere
Under moteuken i København i august skal samarbeidet med Helena innvies og hun skal altså fronte merket med store kampanjer fra januar av.

- Jo, det var litt av et sjansespill vi tok da vi valgte å kontakte drømmedamen for våre kampanjer, men Helena liker virkelig det vi gjør og vårt samarbeid er produktet av en enkel forhandling. Helena er midt i blinken for oss og hele hennes vesen passer Odd Molly, sier kreativ leder for merket, Per Holknekt, i en pressemelding.

Supermodellen har sin egen boutique, «BUTIK», i New York med Leif Sigersen og hobbyene hennes inkluderer maling, foto, interiør design og musikk. Helena har også en mor som driver design- og retrobutikk Yo-Yo Second Hand Shop i den danske hovedstaden hvor hun også selger klær.

I tillegg til forsider på de største motemagasinene har Helena frontet kjedene danske Pilgrim og Vero Moda.

Les også: Sniktitt på høsttrendene

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.