*Nettavisen* Nyheter.

Supermodellens beste skjønnhetstips

Foto: (Splash News)

Bli skjønn som Miranda Kerr.

(SIDE2): Det er ingen hemmelighet av kjendiser og supermodeller bruker mer tid og krefter på utseende enn andre. Det er jo faktisk jobben deres å se bra ut. Og hvem er vel bedre til å vite hva som fungerer og ikke fungerer enn dem som lever av utseendet?

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Miranda Kerr er med sine 26 år den yngste av Victoria's Secret-modellene, og hun har vært en av de såkalte englene siden 2007.

Les mer om mote og skjønnhet her

Hun er også det første australske tilskuddet til undertøykjedens kampanjer. Victoria’s Secret er kjent for sitt sexy undertøy, og de har sikret seg noen av verdens mest sexy fotomodeller for å fronte sine BH-er og truser på catwalken.

I sin englestab har de også Adriana Lima, Karolina Kurkova, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Selita Ebanks, Marisa Miller og Doutzen Kroes .

Sammen med kjekkas
Kerr høster ikke bare suksess i arbeidslivet, på det private plan har hun kapret kjekkasen Orlando Bloom. De to begynte å date på tampen av 2007.

Til Aftonbladets «Sofis Mode» avslører supermodellen noen av sine beste tips:

1. Start dagen med et glass vann
Begynn hver dag med å drikke et glass varmt vann med en halv presset sitron i. Kerr sier det kickstarter forbrenningen og får henne i gang om morgenen.

2. Vis solvett
Kerr er oppvokst i Australia og er derfor vant til å utvise forsiktighet når hun soler seg. Hun bruker solfaktor 30 når hun går ut, og før et undertøysshow tyr hun heller til selvbruningskrem enn solen for å bli brunere.

3. Spis organisk
Som kjendiser flest er Miranda Kerr også opptatt av kostholdet. Til Sofis Mode sier hun at hun er en ekte helsefrik og at hun kun vil gi kroppen sin det beste. Hun forsøker å spise organisk mat og drikke masse grønn te.

4. Hold sminken naturlig og enkel
Når Kerr ikke jobber, forsøker hun å holde sminken til det enkle og minimale.

5. Unn deg en skjønnhetsbehandling
Tillat deg selv litt velvære, som for eksempel en massasje. Miranda Kerr forsøker å få tid til helkroppsmassasje med aromaterapi eller en ansiktsbehandling en gang i måneden.

6. Pakk inn håret i olje
Hun uttaler også at hun tar olivenolje i håret før hun skal legge seg, som en hårkur. Om morgenen skal håret visstnok være mykt og næringsrikt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.