RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superporteføljen klar

Sist oppdatert:
Denne uken er kun ett selskap med i iMarkedets "Superportefølje". Her får du meglerhusenes aksjefavoritter denne uken
Les også:

Terra kaster ut Ementor
Dette er CAR-porteføljen
Orions modellportefølje
Satser på Røkke

Hver uke kommer meglerhusene ut med sine ukesporteføljer. I disse samler meglerhusene sine favorittaksjer innenfor ulike sektorer. Denne uken har iMarkedet valgt å også ta med to rene analysehus i oppsummeringen til "superporteføljen".

Vi har sjekket ut porteføljene til meglerhusene DnB Nor Markets og Terra Fonds. I tillegg til dette har vi tatt for oss porteføljene til analysehusene Orion Analyse og CAR.

De aksjene som nevnes i to eller flere av ukesporteføljene havner i iMarkedets superportefølje.

Bare Hydro

Denne uken er det kun Hydro-aksjen som havner i iMarkedets "superportefølje". Både DnB Nor Markets og Terra Fonds har Hydro-aksjen inne på sin favorittliste.

Ellers er de fire porteføljene iMarkedet har sjekket ut svært diversifisert. Det virker som om enkelte har dratt ned oljeeksponeringen, viser gjennomgangen av porteføljene.

Terra Fonds har imidlertid dratt ned eksponeringen innen teknologisektoren. Denne uken har meglerhuset valgt å ta ut Ementor-aksjen av ukesporteføljen.

Litt mer driv

Etter en lite nyhetsdrevet forrige uke, ventes det nå flere selskaps- og makronyheter i aksjemarkedet denne uken. Dette kan være sunt for å få opp igjen volumene på børsene.

- Her er Oracle og Lehman Brothers først ute på tirsdag, mens Bear Stearns og Best Buy rapporterer onsdag. Torsdag kommer utover Adobe Systems det selskapet med størst betydning for et enkeltselskap på Oslo Børs, nemlig Carnival. Med fallende oljepris (medfører lavere bunkerskostnader) og meldinger om bedret booking har RCCL vært en kurskanon på Oslo Børs den siste uken, skriver Terra Fonds.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere