RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supersexy undertøy til jul

Sist oppdatert:
Sexy hofteholdere, korsetter og babydolls er julens sikre vinnere i høytiden for undertøysinnkjøp! Sort er stilsikkert, men skal du henge med på moten skal du ikle deg undertøy med dyreprint.

Julens sikre vinner: Hofteholdere, korsetter og babydolls - sexy og lekkert.
Julens sikre vinner: Hofteholdere, korsetter og babydolls - sexy og lekkert.

Desember er tiden hvor bomullstrusene byttes mot sexy og lekkert undertøy. Det skal være fint under kjolen, og det er mye flott å legge under juletreet. Juleutvalget er glamorøst og spennende med preg av babydolls, hofteholdere og korsetter.

Undertøysavdelingene bugner som vanlig av fløyel, blonder, silke og sateng i førjulstiden. Fra midten av november øker salget av undertøy med en topp i ukene før jul. Kvinner vil ha noe fint til julebordet, og menn vil ha flotte presanger til sine kvinner (og indirekte til seg selv..) Utvalget av raffinert undertøy er stort og rikholdig i fargeutvalg og stoffer. Undertøyssettene er så vakre og glamorøse i seg selv at de fint kan inngå som endel av antrekket under en dressjakke eller chifonbluse.

Sort er sikkert
Fargeutvalget er stort og variert og den store trendfargen i undetøy har vært preget av rødt. Også blått og plommefarge har gått igjen i forskjellige nyanser. Men den sikre vinneren er alltid sort undertøy!

En undersøkelse blant Triumph Internationals kunder, ble det slått fast at det er sort som skårer høyest i mangfoldet av lekkert undertøy. Flertallet av både kvinner og menn foretrekker sort undertøy, med en hovedvekt blant mennene. Undertøyet er gjerne med detaljer som synlige sølvtråder. Motebildet med dyreprint, som det kommer mer av, er også å finne på undertøyet som går i sateng, skinnende mikrofiber og blonder.

Snøreliv og babydolls
H&M har valgt å satse på mange vakre detaljer som broderier og paljettdetaljer for å skape et glamorøst og riktig festuttrykk med hovedvekt på blonder. Ultrafeminine hofteholdere og korsetter ser også ut til å få sin absolutte renessanse sammen med florlette babydolls.

Victorias Secret har et rikt utvalg av supersexy og vakre babydolls med matchende undertøy. Det høyprofilerte motehuset har dessuten lansert en egen frekk og sukkersøt kolleksjon under navnet Pink.

Naturlig kløft
Brystene skal løftes fram og kløft går aldri av moten. Push-up bh’en er på god vei ut til fordel for balconette bh’er som løfter bysten mer naturlig. Denne typen løfter bysten mer naturlig nedenfra og opp i motsetning til push-up som dytter bysten inn fra siden og lager kløft. Av truse variantene er string og hipster stadig økende på norske kvinnekropper.

Forøvrig kan vi med god samvittighet koste på oss en tur i en undertøysavdeling. I følge Triumphs spørreundersøkelse fra 2003 viser tall at en gjennomsnittlig norsk kvinne kjøper to bh’er og i underkant av fem truser i året. Vi ligger derfor langt etter våre sydeuropeiske medsøstre!

Bilder fra Victoria's Secret visning under Peugeot Fashion Week i Skopje i november finner du i galleriet under.

Siste saker fra Klikk.no:
Høstens beauty-tips!
Julegavetips til han & henne
Norske pupper blir større!
Slik løfter du puppene dine
Hvilken figurtype har du?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere