RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supersjekker (55) bannlyst av dating-byrå

Etter å ha nedlagt litt for mange av damene i stallen, får ikke den middelaldrende casanova-en lenger benytte seg av dating-byråets tjenester.

55 år gamle Clive Worth anslår at han har vært i sengs med rundt 200 av damene i listene til tjenesten DatingDirect.com.

Nå setter dating-byrået ned foten og sletter 55-åringen fra listene fordi han mangler evnen til å binde seg til en kvinne, skriver avisen Daily Record.

- Jeg har ikke gjort noe galt. Byrået sier de har fått klager fra kvinner, men jeg har bare ikke møtt den rette ennå, sier Clive.

Clive innrømmer imidlertid at han har havnet i sengen med de fleste av damene.

DatingDirect.com opplyser at de har koblet den fraskilte pensjonisten med 119 damer i de fem årene han har brukt tjenesten.

- Jeg forelsket meg en gang. Jeg besøkte henne hjemme, men hun hadde to katter som hun hadde med seg i sengen. Jeg kan ikke sove med katter, og slik endte det forholdet, sier Clive.

Nå planlegger Clive å registrere seg ved et annet online-byrå.

- Jeg fortsetter til jeg er 80.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere