Supersjekkers beste triks

Han gikk gjennom college uten å få en dame til sengs én gang. Så meldte han seg inn i et hemmelig nettverk.

02.05.06 10:13

(SIDE2:) Vet du ikke hva en neg er? Eller er du kanskje en MFK? Har du kanskje oppnådd Kjøpstemperatur med en dame noen gang eller kanskje du er i MLF?

Sjekkenettverk
Ikke helt med? Da har du antakelig aldri vært en del av Mystery’s Lounge eller Spillet, et internasjonal sjekkeforum for supersjekkere som opererer og avholder sjekkekurs over hele verden der hovedmålet er å oppnå FMAF – altså finn, møt, attraher, fiks.

De proffe sjekkeartistene opererer med koder og forkortelser. Målet er en dame, målet er sex.

Undercover-sjekk
Neil Strauss ble interessert i å gjøre en sak på det internasjonale sjekkeforbundet for The New York Times. Mannen som har skrevet en rekke rockebiografier for Mötley Crue (The Dirt), Nirvana gikk grundig til verks. I to år var han en del av gjengen og gikk under navnet Style.

Med boken «Spillet» har han vakt oppsikt over hele den vestlige verden, og litt misfornøyd grynting fra hans egen sjekkegjeng over at han eksponerer dem slik.

- Alle karer trenger en slik bok. Selv Orlando Bloom spurte meg om sjekketips da jeg intervjuet ham for Rolling Stone, sier Neil Strauss til TV 2. Boken hans er da også full av kjendiser. Både Tom Cruise, Paris Hilton, Britney Spears og Courtney Love opptrer.

Rakt til Hollywood
- Jeg trodde aldri det skulle gå så langt og bli så ekstremt at jeg endte med å flytte inn i et hus i Hollywood med seks andre sjekkeartister, Courtney Love i gjesterommet og en gjeng som teltet utenfor huset vårt og betalte for å låne badet, bare fordi de ville være nær oss, sier Neil Strauss til TV 2.

Som en maskin gikk han frem mot kvinne etter kvinne. Som han sier; kvinner vil benekte den, menn vil benekte det.

«Spillet» er skrevet i en dokufiksjonsform. Den er mer roman enn dokumentar. Selv skriver Strauss at han var sjokkert over at de enkle teknikkene virket gang på gang. De smarteste damene var også de enkleste å få med på spillet, mener han.

- Når kvinner ramser opp hva de ønsker seg i en mann, tenker de på en kjæreste. Det er ikke nødvendigvis det som de ønsker seg når de treffer en mann i en bar, sier han til TV 2.

Noen av Styles tips:

1. Finn damene, altså finn arenaen der de er.

2. Sjekkeartistenes beste våpen er smilet. Smil når du kommer inn i rommet.

3. Å sjekke proft er som å kjøre bil. Derfor ALDRI mikse alkohol med sjekking

4. Du kan aldri sjekke opp en dame om du ikke først har fått henne interessert i deg. Vær aldri frempå før du vet at hun er interessert i deg. Å ture halvfull frem og tro man får napp er derfor ikke måten å gjøre det på.

5. Neg den aktuelle damen, en neg er verken et kompliment eller en fornærmelse, men noe midt i mellom og skaper interesse.

6. Vær en påfugl – vekk oppsikt

7. Isoler byttet

DU KAN SE HELE INTERVJUET MED NEIL STRAUSS I MAGASINET PÅ TV 2-NYHETENE LØRDAG 1845

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.