RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superslank kjapping

Sist oppdatert:
Samsungs nykommer er både supertynn og superrask.

Samsung lanserer nå sin ultratynne mobil U700. Forgjengeren Samsung U600 ble svært godt mottatt både hos presse og publikum, og nå kommer den superraske oppfølgeren.

Samsung U700 måler 12,1 millimeter og har det raskeste du får av mobilteknologi under panseret. Med super-3G får du hastigheter opp i 3,6 megabit per sekund.

Fullspekket
Som forgjengeren er U700 en skyvbar mobiltelefon med trykkfølsomme taster på oversiden, mens talltastaturet har vanlige taster. Skjermen måler 2,2 tommer og skal være svart fargesterk.

I tillegg til støtte for HSDPA eller super-3G har den også støtte for vanlig 3G og edge. Kjekt, ettersom dekningen på HSDPA fremdeles begrenser seg veldig.

Samsung U700 har musikkspiller med forsterker fra Bang & Olufsen ICE Power, et kamera som tar bilder i 3,2 megapikslers oppløsning, autofokus, fotolampe og egen makroinnstilling og støtte for minnekort.

Telefonen skal ifølge en pressemelding koste rundt 3750 kroner.

Billigmobil
Samtidig som Samsung avduker supermobilen U700, drar de også frem en liten, enkel foldemobil. Telefonen har fått navnet M300 og er en liten og forholdsvis enkel mobiltelefon.

Samsung M300 har FM-radio og et enkelt kamera. Noen særlig andre og mer spennende funksjoner har den ikke å by på.

Telefonen kommer på markedet allerede i juni, og har en prislapp på 1200. Ettersom telefonen har radio følger stereohodesett med på kjøpet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere