RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supersnuseren «Storm» fant 61.000 sigaretter

STØDIG SIGARETTSNUSER: Flerbrukshunden «Storm» hadde en god natts jobb på Svinesund. Fem polske statsborgere hadde med seg nesten 61.000 sigaretter i bilen som ble stoppet på grenseovergangen. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng.
STØDIG SIGARETTSNUSER: Flerbrukshunden «Storm» hadde en god natts jobb på Svinesund. Fem polske statsborgere hadde med seg nesten 61.000 sigaretter i bilen som ble stoppet på grenseovergangen. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: Toll.no
Sist oppdatert:
Storfangst på Svinesund i natt.

Flerbrukshunden Storm snuste seg fram til nær 61.000 sigaretter i natt, skriver Tollvesenet på sin nettside.

Svinesundtollere stoppet ved 01-tiden i natt en polskregistrert personbil på E6. De fem polske statsborgerne i bilen fortalte at de var på vei fra Polen til jobb i Sogn og Fjordane.

Flerbrukshunden «Storm» søkte på bilen. Hunden er lært opp til å finne narkotika og sigaretter.

Hunden markerte både på sidepaneler og sidedør. Kjøretøyet ble deretter skannet, og skanneroperatøren bekreftet hundens markeringer.

Tollerne fant totalt 60.820 sigaretter og 123 liter brennevin i bilen.

LITT AV FANGSTEN: Tollerne på Svinesund kunne konstatere at det befant seg nesten 61.000 sigaretter i den polskregistrerte bilen de stoppet i natt. Den trente nesen til hunden «Storm» holdt mål.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere