Supersnuseren «Storm» fant 61.000 sigaretter

STØDIG SIGARETTSNUSER: Flerbrukshunden «Storm» hadde en god natts jobb på Svinesund. Fem polske statsborgere hadde med seg nesten 61.000 sigaretter i bilen som ble stoppet på grenseovergangen. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng.

STØDIG SIGARETTSNUSER: Flerbrukshunden «Storm» hadde en god natts jobb på Svinesund. Fem polske statsborgere hadde med seg nesten 61.000 sigaretter i bilen som ble stoppet på grenseovergangen. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: Toll.no

Storfangst på Svinesund i natt.

03.11.14 19:57

Flerbrukshunden Storm snuste seg fram til nær 61.000 sigaretter i natt, skriver Tollvesenet på sin nettside.

Svinesundtollere stoppet ved 01-tiden i natt en polskregistrert personbil på E6. De fem polske statsborgerne i bilen fortalte at de var på vei fra Polen til jobb i Sogn og Fjordane.

Flerbrukshunden «Storm» søkte på bilen. Hunden er lært opp til å finne narkotika og sigaretter.

Hunden markerte både på sidepaneler og sidedør. Kjøretøyet ble deretter skannet, og skanneroperatøren bekreftet hundens markeringer.

Tollerne fant totalt 60.820 sigaretter og 123 liter brennevin i bilen.

LITT AV FANGSTEN: Tollerne på Svinesund kunne konstatere at det befant seg nesten 61.000 sigaretter i den polskregistrerte bilen de stoppet i natt. Den trente nesen til hunden «Storm» holdt mål. Foto: Toll.noNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.