RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supersoldatenes hemmelige våpen

Sist oppdatert:
Som fersk supersoldat i actionspillet «Snowblind» skal du og gjengen din sprenge alt, knuse alt og ta over alt. Se bildene.

«Snowblind» er både det som skjer når et EMP-signal slår ut elektronikk og tittelen på et nytt førsteperonsskytespillspill. Som fersk supersoldat skal du og gjengen din ta over makta. En kamp som blant annet blir utkjempet på gata, i kloakken og i fientlige templer.

Som seg hør og bør inneholder spillet nok eksplosiver til å gjøre en muslimsk fundamentalist misunnelig. I tillegg til standardutstyr som hagler og rifler, har helten vår tilgang på mer eksotisk maskinvare. Blant annet får du fyre av energikuler og leke med elektrisitet.

Helten kan også benytte seg av psyksiske krefter. Å sakke ned tiden eller se fiendene gjennom veggen er kanskje ikke revolusjonerende greier. Men hvis koden vi har spilt er noe å gå etter, har det sjelden blitt implementert så bra som i «Snowblind». For eksempel bør du på enkelte brett holde deg skjult. Da kan du først benytte en kraft som lar deg spionerere på fiendene gjennom veggen, for så å passere når de ikke følger med.

«Snowblind» består ikke utelukkende av sniking og skyting. Utviklerne lover at den endelige utgaven også inneholder kjøresekvenser. Men hvordan de blir, har vi ikke fått vite.

Koden vår består av løse oppdrag, så det er vanskelig å si noe om oppbygningen. Vi mistenker at spillet kommer til å være lineært og bestå av mange planlagte sekvenser. Men alle som har spilt «Half-Life 2» vet at det ikke nødvendigvis er et minus.

Crystal Dynamics lover at den svake AI’en, det kronglete kontrollsystemet og den snodige skademodellen skal være fikset til «Snowblind» kommer i handelen. Gjøres det, og resten av spillet holder samme nivå som beta-versjonens fem nivåer, har utviklerne et sterkt kort på hånden.

«Snowblind» har ikke fått noen dato, men dukker forhåpentligvis opp om ikke så altfor lenge. Det blir sluppet på PS2, PC og Xbox.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere