RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supertrendy i skinn

Foto: Paul Weaver (Side2)
Vendela Kirsebom var klart hottest på hagefesten - og kom i favorittjakken. I skinn.

(SIDE2): Skinn er in - og i høst er det det viktigste tilbehøret i skapet. En udødelig klassisker elsket av både kvinner og menn er selvsagt skinnjakken.

Og en av landets best kledde og vakreste kvinner har lagt sin elsk på skinnjakker for mange år siden, vi snakker selvsagt om Vendela Kirsebom (42).

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her

Gjenbruk
Tordag denne uken stilte hun opp på hagefesten til Aschehoug forlag, og da troppet hun igjen opp i en kul, kort skinnjakke som uten tvil er en av hennes store favoritter. Skinnjakken er kort med store lommer og glidelås på brystet, og med elastikk rundt håndledd og i livet.

Vendela er ikke redd for gjenbruk, og den svarte skinnjakken har modellen brukt ved en rekke anledninger.

Se årets skinnjakker: Denne blir vi aldri lei av

Nøkkelplagg
Skinnjakken bør være et nøkkelplagg i høstgarderoben. Farger som svart, brunt og lyse farger går aldri av moten og er gode investeringer, og kan brukes til det meste.

Jakken har utallige kombinasjonsmuligheter og kan brukes til alt fra romantiske kjoler til stramme jeans. Det er mange modeller å velge mellom i butikkene: Biker, romantisk, lang, kort og dressjakkeformet er noen av gjengangernem, så her er det bare å velge og vrake!

Høyaktuell i høst
Skinnjakken er også høyaktuell denne høsten, og under moteuka i New York viste flere av designerne fram sine tolkninger av det populære plagget. Det som definitivt går igjen er fargene, og skinnjakken skal fortsatt være sort eller brun.

Tør du, som Angelina?
Skinn var også gjenganger i andre plagg, og vi går en røff og sort høst i møte etterfulgt av denne vårens mer søte uttrykk. Pasteller og romantikk byttes ut med rocka plagg som skinnshortser, hofteholdere og avklipte jeans, som for eksempel hos Erin Wasson + RVCA.

Vendela er langt fra den eneste kjendisen som har omfavnet det råe materialet. Angelina Jolie stilte nylig opp på den røde løperen i en sexy skinnkjole.

Populær blant designerne
Baby Phat, Jill Stuart, Richard Chai og Tommy Hilfiger var blant designerne som fremviste sorte skinnjakker for høstsesongen. Sistnevnte hadde også en pilotinspirert versjon i brun.

Hyppig sett på moteuka
William Rast iførte sine modeller i en oppdatert utgave av skinnvesten, og svært mange av visningene under moteukene denne sesongen inneholdt elementer i skinn, både på bukser, jakker og skjørt.

Se stjerner i skinnjakker her: Ikke uten min skinnjakke

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere