RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supplyrederi søker konkursbeskyttelse

Sist oppdatert:
Det amerikanske supplyrederiet Trico Marine med store interesser i Nordsjøen søker nå konkursbeskyttelse for en restrukturering under kapittel 11 i den amerikanske konkursloven
Trico Marine har ikke klart å betjene gjelden sin i år, og nå tar de skrittet fullt ut å søker reorganisering under konkursbeskyttelse i USA.

Trico-aksjen falt nye 23,4 prosent fredag kveld som følge av meldingen.

Ifølge en melding fra rederiet som har store interesser i Nordsjøen, har to tredjedel av obligasjonseierne gitt tilsagn til restruktureringsplanen som nå er utarbeidet av selskapet.

Trico vil konvertere et obligasjonslån på 250 millioner dollar til aksjer for å avhjelpe den prekære finansielle situasjonen.

Det er ikke ventet at prosessen vil påvirke selskapet daglige drift, og det er kun holdingselskapene Trico Marine Assets Inc. og Trico Marine Operators Inc. som vil bli satt under konkursbeskyttelse under regler i Chapter 11.

Chapter 11-prosessen er ventet å starte i fjerde kvartal, og bli avsluttet i løpet av første kvartal neste år. Det er forutsatt godkjennelse fra obligasjonseierne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere