RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supporterliv 2009

Sist oppdatert:
Vålerenga inviterer til fotokonkurranse for første halvpart av 2009 sesongen – bli med!

Vi ønsker oss bilder fra Vålerengas supportere; på tur, aldri sur.. eller sur, artige situasjoner, store og små øyeblikk – fanget med digitalkamera eller mobilkamera.

Det er dere som bestemmer motivet og vinklingen.

Okay - vi må ha noen kjøreregler; ikke ”bøttevis” med alkohol og ikke rompa til naboen/venner – det kan vi forestille oss – uten at det må på foto.
Men finn: vinkler, situasjoner, fjes, latter, glede, sorger, spennende øyeblikk, komiske situasjoner eller hva DU mener er ”supporterliv” i Vålerenga Fotball for perioden 23.mars til 13.juli – du har da fått ganske stor spennvidde.

Du trenger ikke være proff fotograf eller ha topp utstyr – det er motivet som teller!

Du bruker det kameraet du har tilgjengelig; mobilen eller ett annet digitalt kamera. For vitsen er ”øyeblikket og historien”. Juryen ser kun på motivet – for alle bilder forteller noe – eller oss alle om akkurat det du var mer på eller foreviget akkurat da.

Vi deler konkurransen opp i måneder og kårer ”månedsvinnere” – som går til en ”superfinale”

Så det blir ”vinnere” i mars, april, mai, juni og juli – som så stemmes frem til en ”Superfinale” og så er det opp til 2 juryer – en ”fagjury”, bestående av administrasjonen, Sjappa, VPN og spillerne i Vålerenga Fotball - og ikke minst DU som supporter, som skal stemme frem en vinner.

Månedsvinnere får gavekort for bruk i SJAPPA – og plass i ”Superfinalen”.

Vinneren får være med Vålerenga Fotball ut i Europa – for Enga skal til Europa, hurra, hurra!

Som Cupmester 2008 skal Vålerenga kvalifisere seg til Europe League – med kamper på sannsynlige datoer 30.juli og 6.august.
Og vinneren av konkurransen får være med på flyet, bor på hotellet og er med på kampen og får se hvordan en kamp i Europa er for Vålerenga Fotball.

Nummer 2 og 3 får gavekort til bruk i SJAPPA

Hvordan bli med? Og litt andre regler..

Du tar bilder – og sender det inn til post@vif.no med ditt navn. Vi trenger også litt historie bak bildet for å sette oss i juryen og de som skal stemme frem bildet, i rett stemning. For å være med i månedskonkurransene – må bildet være inne senest 3 dager ut i neste måned. Redigerte bilder i Photoshop eller andre programmer er ikke gyldige. Oppskarping er dog tillatt.

Mer info får du fortløpende her på www.vif-fotball.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere