*Nettavisen* Nyheter.

Supportersjef post-trakasseres

Sekretær i Brann Bataljonens styre, Frode Hellebø, får i gjennomsnitt en ny pakke i posten annenhver dag. Problemet er at han aldri har bestilt produktene. Nå etterforskes trakasseringen av politiet.

27.10.05 09:38

Hellebø har ingen anelse hvem som driver og sender ham postordreprodukter i stort kvantum. Siden i sommer er han blitt bombadert med pakker i posten som inneholder alt fra DVD-filmer, blader og slips til legemiddel. I gjennomsnitt får han annenhver dag en ny pakke i postkassen og må bruke mye tid på å returnere pakkene til selskapene han får dem fra.

Han har også fått problemer med at noen av sakene har gått til inkasso.

Det er Bergensavisen som i dag går ut med historien, som Hellebø håper vil vekke plageåndens dårlige samvittighet og få vedkommende til å stoppe. Selv aner han ikke hvem som kan stå bak. Han kjenner ikke til at han har noen fiender.

- Jeg velger nå å gå ut i avisen og appellere til vedkommendes samvittighet. Sjikanen er utrolig frustrerende og arbeidskrevende. Jeg håper du slutter. Nok er nok, sier Hellebø til BA.

Hellebø er, i tillegg til å være styremedlem i Brann Bataljonen, også en kjent DJ ved flere uteplasser i Bergen, deriblant Fotballpuben. Han har fulgt Forbrukerrådets råd om å anmeldt post-trakasseringen til politiet, og saken er nå under etterforskning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.