RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SUSAN Boyle er blitt verdenskjent - snart står hun i finalen av Britain's Got Talent, da som den største favoritten av dem alle.
SUSAN Boyle er blitt verdenskjent - snart står hun i finalen av Britain's Got Talent, da som den største favoritten av dem alle. (Splash)

Susan Boyle ble nummer to

Sist oppdatert:
Susan Boyle måtte ta til takke med andreplass i «Britain's Got Talent».

Det skotske sangtalentet tok tv-seere og YouTube med storm med sitt jordnære utseende og fløyelsstemme, men lørdag var det over og ut for Susan Boyle i programmet som gjorde henne til superkjendis både i og utenfor Storbritannia.

I lørdagens finale av tv-programmet «Britain's Got Talent» ble Boyle nummer to, melder nyhetsbyrået AFP.

Boyle var favoritt til å vinne, og hun leverte varene med sin tolkning av «I Dreamed a Dream». Spekulasjonene om at hun ikke skulle makte presset i finalen ble gjort til skamme. Hun fikk stående applaus fra dommerne, og fra publikum i salen. Men det var dansegruppa Diversity som gikk av med seieren, melder det skotske tv-selskapet STV på sin hjemmeside. Gruppa består av ti gutter fra Essex, de fleste av dem brødre, i alderen 12 til 25 år. De imponerte både dommere og publikum med sin hip hop-dans.

Susan Boyles mange tilhengere reagerte med skuffelse. I hjembyens hennes Blackburn var folk samlet på samfunnshuset. Her var det tårer og vantro da beskjeden kom om at hun bare ble nummer to.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere